‘‘Jeugdvrienden en hun zoektocht naar alleen het allerbeste”


Van kleins af aan waren ze al aan het filosoferen over hoe ze als ondernemer een steentje konden gaan bijdragen aan het behoud en

verbeteren van onze planeet en zijn schitterde natuur. En een duurzamere toekomst in het algemeen. Het stond vast dat ze dit samen gingen realiseren. Al gouw kwamen ze op het spoor van algen, dat schijnbaar een oplossing kan bieden voor elk dilemma waar de mensheid hedendagen mee te dealen heeft. Terwijl het, ook het meest efficiënte gewas is dat er bestaat. Een win win situatie dus.


Op het punt voeding, zijn ze uitgekomen bij Spirulina met zijn krachtige werking en compleet voedingsprofiel. Van zowel, eiwitten, vetzuren, vitaminen mineralen en enzymen.


Na verdere studies en onderzoeken in de diverse duurzame mogelijkheden met algen, dat ze hier mee verder wilden om de wereld kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de microalg. Ze zijn vervolgens op zoektocht gegaan naar het meest gunstige klimaat om daar het hoogst

haalbare kwaliteit Spirulina te maken en dat is gelukt! In het verre Azië is hun droom omgezet in werkelijkheid.


Wij willen nu de rest van de wereld kennis laten maken met ons hoogstand kwaliteit Spirulina en zijn bijzonder vele positieve werkingen. 


Tegelijkertijd zijn ze bezig om nog vele andere producten te ontwikkelen die bijdragen aan een betere wereld.

       


Aligma bestaat uit 2 elementen, één is Aligma Europe BV (gevestigd in Nederland) een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de marketing van de geproduceerde producten. Aligma produceert uitsluitend producten uit micro-algen voor o.a. de voedingsindustrie, voedseladditieven, voedingssupplementen (huis)dier voeding, gezondheid, beauty en wellness producten. En zo ook, bio-simulant en bio-plastics wil produceren. Onze producten zijn ten alle tijden biologisch geteeld en verwerkt.


Ook is er Aligma Pte. Ltd. (gevestigd in Singapore) Met het motto “Capture and Convert” dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen van oplossingen van ‘s werelds meest dringende uitdagingen, één van dit soort oplossingen om algen te gebruiken om CO2 af te vangen van essentiële industriële processen (Capture), en de CO2 te sekwestreren via de natuurlijke formule van fotosynthese, (Convert) een proces dat algen uitvoeren. Wij werken momenteel proactief met dit soort CO2 uitstotende industrieën om de emissies te reduceren met behulp van dit natuurlijk proces.

Lees meer over ons hier


‘JOIN THE BIOLUTION’