Kwaliteitscontrole en Certificaten

Bij Aligma staat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel. Wij vinden het essentieel om u als consument een garantie te bieden voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Daarom zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een Tool die u als consument toegang geeft tot de kwaliteitsanalyses die zowel door de producent als door Aligma worden uitgevoerd bij elke batch. Deze analyses omvatten onder andere zware metalen, microben, bacteriën en schimmels. Bij Aligma hanteren we strenge normen en eisen voor alle waardes, en we zorgen ervoor dat deze nauwlettend worden nageleefd.

Het enige wat u hoeft te doen is uw ordernummer (te vinden in uw bestel e-mail) en batchnummer (te vinden op de verpakking) in te voeren, en wij kunnen vervolgens de bijbehorende documenten voor u beschikbaar maken.

Mocht u in de tussentijd, terwijl wij deze tool ontwikkelen, al toegang willen tot deze documenten, dan is dat uiteraard mogelijk! Stuur ons alstublieft een e-mail naar Service@Aligma.nl met de eerder genoemde informatie, en wij zullen voor de rest zorgen.

Bij Aligma ontvangen we regelmatig vragen over de mogelijke aanwezigheid van hoge niveaus zware metalen in algen. Het klopt dat algen van nature antioxidante eigenschappen hebben, wat hen gezond maakt voor het ontgiften van het lichaam. Deze eigenschap wordt ook tijdens de groei behouden. Daarom vinden we het belangrijk om deze informatie met onze klanten te delen, mocht dit tot zorgen leiden. We willen benadrukken dat met de juiste kweektechnieken het risico op verontreiniging nihil is. Bij Aligma werken we uitsluitend samen met gerenommeerde producenten. Bovendien is het transport en de opslag van onze producten zorgvuldig geconditioneerd, met als doel de kwaliteit te waarborgen

Biologisch

Uiteraard is Aligma ook Biologisch gecertificeerd, bekijk hier onze meest recente Certificaat

×