Wist je dit?

Wist je dit?

Aligma een vooruitdenkend en vooruitstrevend biotechnologisch bedrijf. De Aligma groep bestaat uit verschillende bedrijven, Aligma Europe Bv, (gevestigd in Nederland) een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de marketing van de geproduceerde producten. Aligma produceert uitsluitend producten uit micro-algen voor o.a. de voedingsindustrie, voedseladditieven, voedingssupplementen (huis)dier voeding, gezondheid, beauty en wellness producten. En zo ook, bio-simulant en bio-plastics wil produceren. Onze producten zijn ten alle tijden biologisch geteeld en verwerkt.

Naast Aligma Europe Bv. is er Aligma Pte. Ltd. (gevestigd in Singapore) dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen van oplossingen van ‘s werelds meest dringende uitdagingen, één van dit soort oplossingen om algen te gebruiken om CO2 af te vangen van essentiële industriële processen. De CO2 te sekwestreren via de natuurlijke formule van fotosynthese, een proces dat algen uitvoeren. Wij werken momenteel proactief met dit soort CO2 uitstotende industrieën om de emissies te reduceren met behulp van dit natuurlijke proces.

Ons assortiment aan producten draagt bij aan de vermindering van plastic afval in het milieu, het verlichten van druk op landbouwgrond en bijdragen aan voedselvoorziening wereldwijd. Bij Aligma geloven we dat micro-algen een essentiële en cruciale rol gaan spelen bij het oplossen van enkele vans werelds meest dringende sociale, economische, milieu- en klimaatuitdagingen.
 
'JOIN THE BIOLUTION'

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.