Pasta met Groene Algenpesto

Pasta met Groene Algenpesto

Voor 2 personen

Ingrediënten

  • 160–200 g (volkoren) pasta
  • 30 g verse basilicum (1 bosje)
  • 30 g walnoten of pijnboompitten
  • 1 teen knoflook
  • 40–50 ml olijfolie
  • Sap van ½ citroen
  • 1–2 tl Spirulina Poeder of 1 tl Chlorella Poeder (of een mix)
  • Zout en peper naar smaak
  • Optioneel: cherrytomaatjes en rucola als topping

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe basilicum, noten, knoflook, citroensap, spirulina/chlorella en olijfolie in een blender of keukenmachine.
  3. Mix tot een gladde pesto. Voeg eventueel extra olie toe als het te dik is.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Meng de pesto door de warme pasta.

Serveer met cherrytomaatjes en rucola.

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar