Kurkuma–Gember Immunity Shot

Kurkuma–Gember Immunity Shot

De ultieme immuunboost.
Voor 1 shot

Ingrediënten

  • 1 citroen, uitgeperst
  • ½ tl kurkuma
  • ½ tl geraspte gember
  • Snufje zwarte peper
  • ½ tl honing

Bereiding

  1. Citroen persen
    Pers de citroen uit boven een klein kommetje of maatbekertje (niet direct in het glas).
  2. Pasta maken
    Voeg aan het citroensap toe:
  3. ½ tl kurkuma
  4. ½ tl geraspte gember
  5. een snufje zwarte peper
  6. ½ tl honing
  7. ½ tl spirulina 
    Roer dit eerst goed door tot je bijna een soort pasta hebt en de honing is opgelost.
  8. Eventueel lauw water toevoegen
    Voeg nu 1–2 eetlepels lauw water toe en roer weer goed. Het lauwe water helpt om de kurkuma, gember en peper beter te mengen en maakt het shotje wat minder dik.
  9. Glas vullen
    Schenk het mengsel met een lepeltje in een klein shotglaasje. Roer in het glas nog één keer goed door zodat alles verdeeld is.
  10. Direct opdrinken
    Het shotje het liefst meteen in één keer opdrinken, zodat de kruiden niet naar de bodem zakken.

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar